waarom MÁDARA

why MADARA

Wanneer je voor MADARA kiest, kies je voor veilige , gecertificeerde en effectieve natuurlijke cosmetica, die voor zowel uw schoonheid als uw gezondheid zorgt.

 

MADARA cosmetica is veilig, natuurlijk en gecertificeerd.

MADARA is 100% natuurlijke en ecologische cosmetica, gecertificeerd volgens de internationale ECOCERT norm . Dat is een vrijwillige standaard die de natuurlijke oorsprong van cosmetische producten verklaart. ECOCERT verbiedt het gebruik van synthetische parfums  en synthetische conserveermiddelen, zoals parabenen, minerale olie, propyleenglycol en andere synthetische ingrediënten.

 

MADARA cosmetica is effectief

MADARA cosmetica bevat biologisch gecertificeerde natuurlijke extracten van planten uit de Baltische regio en beschikt over de unieke intensiteit van de werkzame stoffen. Uittreksels uit Baltische planten in combinatie met andere natuurlijke stoffen creëren zeer effectieve natuurlijke cosmetica. De effectiviteit van MADARA cosmetica is dermatologisch getest .

 

MADARA cosmetica zorgt voor uw gezondheid

In tegenstelling tot natuurlijke cosmetica wordt bij synthetische cosmetica kunstmatige stoffen gebruikt, die onbekend zijn voor het lichaam en een negatief effect hebben op het lichaam. Door de dagelijkse blootstelling aan deze schadelijke stoffen kan het immuunsysteem beschadigen; schadelijke stoffen hopen zich op in het lichaam en bedreigen zowel uw gezondheid als die van uw nakomelingen. Echter, natuurlijke stoffen die in de schoonheidsproducten van MADARA gebruikt worden, geven de het lichaam de mogelijkheid om te harmoniseren en de cellen effectief te helpen. Het lichaam als onderdeel van de natuur , "erkent" de natuurlijke ingrediënten in MADARA cosmetica en neemt alleen de beste en meest noodzakelijke elementen ervan. Zo is MADARA cosmetica niet alleen effectief, maar ook zacht en gezond.

Terug

Product toegevoegd aan winkelwagentje!